Dat is waar Leonie een bijdrage aan wil leveren als gezondheids-, voedings-, mindset en sportcoach van Gewoon Fit uit Hellevoetsluis. “Ik wil mensen bewuster maken en laten zien, voelen en ervaren wat nu echt gezondheid is. Dat zij zichzelf kunnen en mogen zijn en daardoor fysiek en mentaal in balans zijn”.Dit doet zij door het aanbieden van verschillende activiteiten voor alle leeftijden, zoals Outdoor Trainingen, Personal en Duo Trainingen, Mindfulness Trainingen/Wandelingen, Teambuildings activiteiten voor scholen en/of bedrijven.

Samen met een collega-ondernemer geeft ze weerbaarheidstrainingen voor kwetsbare kinderen en jongeren in binnen en buitenland. Een mooi voorbeeld hiervan is het 10 daagse transformatie programma in Noorwegen om ook deze jongeren te ondersteunen op hun persoonlijke pad. Ook op het gebied van mental coaching heeft ze een een-op-een programma met een Persoonlijk Coachplan of in small group trajecten zoals met Reset My Mind & Body.“Mijn werk is echt mijn passie. Dagelijks mag ik doen waar ik volledig achter sta. Mensen helpen en ondersteunen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Persoonlijk contact is hierin erg belangrijk. Hierdoor ontstaat er verbinding. Samen genieten we van dit mooie proces.

Het is prachtig om te zien hoe kinderen, jongeren en volwassenen hun eigen innerlijke kracht ontdekken en dit op een positieve manier inzetten. Vroeger was dit er niet voor mij en na een jarenlange zoektocht, heb ik mezelf gevonden en help ik graag anderen om hun persoonlijke doelen te bereiken.” Daarnaast vindt Leonie vrijheid, liefde en compassie, ontwikkeling en vertrouwen ook heel belangrijk. “Door in verbinding te staan met mezelf, collega-ondernemers, (gemeente) instellingen en de klant ontstaan ook mijn creatieve nieuwe ideeën, zoals het mede oprichten van een totaal nieuwe school op Voorne-Putten een IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs)-school.”

Voor meer informatie over de coaching activiteiten van Leonie en haar contactgegevens ga naar https://www.facebook.com/gewoonfitleoniebodaan of haar website: https://www.gewoonfit.nl